Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 d’octubre del 2020

'The Falcon and the Winter Soldier'.










Després del recent anunci de que la sèrie havia reprès la producció a Atlanta, Georgia, ara s’ha revelat que ‘The Falcon and the Winter Soldier’ ha ampliat el seu repartiment amb la incorporació de l’estrella de ‘On my Block’, Danny Ramírez, segons The Hollywood Reporter.

Tot i que la casa del ratolí manté en secret el seu personatge, les fonts informen de que l’actor colombià i mexicà-americà de 28 anys està llest per interpretar un paper clau en la sèrie limitada.

Tot i que clarament fora de les seves mans per culpa de la pandèmia global, aquesta nova data d’estrena definitiva ensenya un canvi en els plans per a la Phase 4 del MCU ja que el spin-off de Captain America s’havia planejat originalment per estrenar-se en el mes d’Agost, abans que la sèrie de ‘WandaVision’ que ara s’espera per al mes de Desembre.

El creador de John Wick, Derek Kolstad, es va incorporar a l’equip creatiu/guionista de ‘Falcon and the Winter Soldier’, tot i que no es saben els detalls, sembla probable que segueixi el nou status de Falcon després de ‘Avengers: Endgame’.

Anthony Mackie (‘Point Blank’) i Sebastian Stan (‘I, Tonya’), rependran els seus respectius rols de Sam Wilson i Bucky Barnes. També s’incorporen els veterans Daniel Brühl i Emily VanCamp, interpretant de nou a Helmut Zemo i Sharon Carter, respectivament. Cap personatge ha aparegut a la gran pantalla des de ‘Captain America: Civil War’ de 2016.

Durant la D23 Expo 2019, es va anunciar que Wyatt Russell (Lodge 49, Black Mirror), s’unia a la sèrie per interpretar a U.S. Agent. Miki Ishikawa (The Terror: Infamy) i Desmond Chiam (Now Apocalypse) també s’unien a la sèrie.

‘The Falcon and the Winter Soldier’, sols comptaran amb sis episodis, tot i que la sèrie connectarà amb el MCU. S’espra que s’estreni en algun moment del 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada