Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 d’octubre del 2020

'Minamata'.

Després de fer la seva estrena mundial en el Berlin International Film Festival a principis d’aquest any, Vertigo Releasing va adquirir el film biogràfic protagonitzat per Johnny Depp ‘Minamata’ i ha publicat el primer tràiler del drama, així com una data d’estrena en el Regne Unit. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


Durant la seva vida, Smith va ser fotògraf de la revista Life, i un dels seus treballs més infames va ser la cobertura del enverinament de la gent de Minamata, Japó, a través del enverinament per mercuri, i que abastarà el film. La història comença amb Smith, un ex fotògraf de la Segona Guerra Mundial, que surt d’una vida de reclusió quan un viatger amic li demana que viatgi a Japó per exposar aquesta gran història.

Basat en el llibre de Smith i la seva esposa Aileen Mioko Smith, el film està escrit per David K. Kessler i està dirigit per Andrew Levitas, escriptor i director del drama familiar de 2014 ‘Lillaby’ i protagonista de comèdies passades com ‘Party of Five’ i ‘Nick Freno: Licensed Teacher’.

Al costat de Depp, el repartiment del film el completa Hiroyuki Sanada (The Wolverine, Mortal Kombat), Minami Hinase (Battle Royale, Her Granddaughter), Bill Nighy (Detective Pikachu, Emma), Jun Kunimura (The Wailing, Midway) i Tadanobu Asano (Thor: The Dark World, Mortal Kombat).

“Treballar amb Johnny per donar veu a qui han estat patint en silenci és una responsabilitat que no vàrem prendre a la babalà”, va dir Levitas anteriorment en un comunicat. “Al igual que Eugene Smith l’any 1971, no podríem sentir-nos més privilegiats o humils de tenir la missió de dur aquesta increïble història al món”.

‘Minamata’ està programada per arribar als cinemes en el Regne Unit el pròxim 12 de Febrer de 2021, però sense data d’estrena encara per als Estats Units.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada