Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 d’octubre del 2020

'Uncharted'.








Bé doncs, després de fa mes d’un mes que hagi començat el rodatge de l’adaptació de ‘Uncharted’, ja tenim la primera fotografia de Tom Holland caracteritzat com a Nathan Drake.

Nolan North, qui és conegut com la veu de Nathan Drake en els jocs de Uncharted, va fer servir Instagram per revelar les primeres fotos oficials des del set de rodatge de la tant esperada adaptació cinematogràfica per part de Sony Pictures de l’exitosa franquícia de videojocs. Una de les fotos també revela que North ha pogut visitar el set del film en la que es pot veure North al costat de Holland, qui serà Nathan Drake del film live-action. A continuació podeu donar un cop d’ull a les fotografies...

View this post on Instagram

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

El film estarà dirigit per Ruben Fleischer (Zombieland i Venom). ‘Uncharted’, serà una preqüela de la sèrie de videojocs, basant-se en la seqüencia de ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’, on el jove lladre te la seva primera trobada amb el seu soci Victor Sullivan i en essència, configura els esdeveniments de tota la franquícia del joc.

Al costat e Holland també hi trobarem Mark Wahlberg (The Deaprted, The Italian Job), Antonio Banderas (Once Upon a Time in Mexico, The Hitman’s Wife’s Bodyguard), Sophia Ali (Grey’s Anatomy) i Tati Gabrielle (Chilling Adventure’s of Sabrina).

Malgrat els anteriors esborranys que havien agradat de Mark Boal (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thirty’), el nominat al Oscar David O. Russell, Thomas Dean Donnelly i Joshua Oppenheimer (‘Doctor Strange’), David Guggenheim (‘Safe House’), i Joe Carnahan, el nou esborrany del guió vindrà escrit per Rafe Judkins, Art Marcum i Matt Holloway.

Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària Ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures –descendents mutants de Espanyols i Nazis- comencen a atacar aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

‘Uncharted’, estarà produïda per Arad/Atlas Entertaiment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, i Avi Arad produint. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions.

‘Uncharted’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 16 de Juliol del 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada