Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 d’octubre del 2020

'Texas Chainsaw Massacre Reboot'.

El pròxim reboot de ‘Texas Chainsaw Massacre’ de Legendary Entertainment ha llençat un lloc web, que revela un nou cartell del film dirigit per David Blue García (Tejano) i escrit per Chris Thomas Devlin. A continuació podeu veure’n el cartell...

La llegenda completa del nou cartell diu el següent: “L’any 1974, el món va ser testimoni d’un dels crims més estranys en els anals de la història dels Estats Units. Al 2021, torna el rostre de la bogeria”.

El reinici de ‘Texas Chainsaw Massacre’ serà produït per Fede Alvarez, qui és conegut per dirigir ‘Don’t Breathe’ i ‘Evil Dead’ de 2013, al costat de Rodolfo Sayagues a través de la seva companyia Bad Hombre.

La franquícia Texas Chain Saw Massacre, es centra en Leatherface i la seva família dels boscos, que atemoreixen als visitants innocents que travessen les seves terres en l’aïllat camp de Texas. El film original va estar dirigit per Tobe Hooper (Poltergeist) i es va estrenar l’any 1974. La franquícia té un total de vuit films actualment, essent el film més recent la preqüela estrenada l’any 2017 titulada simplement ‘Leatherface’. Amb un repartiment que inclou a Stephen Dorff, Lili Taylor, Finn Jones, Sam Strike, Vanessa Grasse, Sam Coleman o Jessica Madsen, la saga de films ha recaptat un total de $252.780.875 en tot el món.

Legendary ha tingut experiència en la producció i reinvenció de films basats en clàssics de terror abans, com ara Godzilla i King Kong, que ara formen part del mateix Monster-verse. També han treballat en el terror amb alguns films originals com Trick’r Treat i Krampus de Michael Dougherty, a més de Dracula Untold de gran pressupost o Crimson Peak de Guillermo del Toro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada