Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 d’octubre del 2020

'Cleopatra'.


Segons Deadline, el duo directora/actriu de ‘Wonder Woman’ i ‘Wonder Woman 1984’, Patty Jenkins i Gal Gadot, tornaran a formar equip aquest cop per explicar la història de Cleopatra a la gran pantalla. Paramount Pictures va guanyar la subhasta per la epopeia, que serà escrita per Laeta Kalogridis (Alita: Battle Angel, Shutter Island).

A Gal Gadot se li va ocorre la idea i protagonitzarà el film i produirà a través de Pilot Wave Motion Pictures al costat de Jaron Varsano, Jenkins i Charles Roven de Atlas Entertainment. Kalogridis en serà productora executiva. Segons les informacions, l’actriu va participar en diverses reunions col·loquis a través de Zoom. Paramount va guanyar els drets del film “va crear la urgència de muntar un film d’estrena cinematogràfic de gran pressupost el més ràpid possible”, i va posar a Kalogridis a començar a escriure el guió aviat.

Cleopatra ha gaudit de moltes adaptacions cinematogràfiques, la més destacada és el film de 1963 protagonitzada per Elisabeth Taylor i dirigida per Joseph Mankiewicz. En aquell moment, aquell film va ser considerat la pel·lícula més cara mai produïda, però va guanyar quatre premis Oscar i la considerable suma (per a la època) de $57,7M en els Estats Units. Tot i això, quasi du a la fallida a 20th Century Fox.

També és de destacar (i apareix en l’article de Deadline), el projecte de Cleopatra de Sony Pictures dels productors Amy Pascal i Scott Rudin, que ha vist diverses estrelles d’alt perfil, incloent a Angelina Jolie i Lady Gaga, i directors notables com James Cameron i David Fincher, que van i venen al llarg dels anys. Des de Deadline ens informen, que Eric Roth està treballant en ell i s’especula que el projecte de Gadot podria resultar una espècie de “carrera a peu” cap a la gran pantalla.

Cleopatra va ser la famosa reina d’Egipte, que va ascendir al tron a través de la seva relació personal amb César. Més tard es va unir a Marc Antony -una relació que finalment la va portar a la ruïna-. Es diu que va morir per suïcidi per àspid, tot i que els registres estan per tot el mapa a aquest sentit.

Gadot i Jenkins es troben actualment a ‘Wonder Woman 1984’, un film que ha patit diversos canvis de data d’estrena degut a la pandèmia mundial, però que actualment està programada per arribar als cinemes el pròxim 26 de Desembre a casa nostre i entre el 24 i el 26 a la resta del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada