Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 19 de març del 2024

'A Complete Unknown'.

El primer paquet de fotografies des del set de A Complet Unknown de la producció de la ciutat de Nova York, per a la pròxima pel·lícula biogràfica de Bob Dylan de Searchlight Pictures ha arribat oficialment a internet.

Les fotografies des del set ens brinden als fans un primer cop d’ull a la interpretació del músic icònic que realitza el nominat al Oscar, Timothée Chalamet. L’estrella de Dune i Dune: Part Two, ha estat escollit per a liderar aquest projecte des de 2020. En una entrevista anterior, l’actor de Wonka va confirmar que va reclutar al equip de Austin Butler a Elvis, per que l’ajudés a preparar-se per a la pròxima pel·lícula biogràfica.

A continuació podeu veure’n les fotografies...

A Complet Unknown està dirigida per James Mangold a partir d’un guió que ha coescrit amb Jay Cocks, basat en el llibre del autor Elijah Wald titulat Dylan Goes Electric. La pel·lícula narra l’ascens de Bob Dylan en la música folk i la seva sobtada transició al rock ‘n’ roll. El estudi també té els drets de la música del icona de la cultura pop.

Acompanyen a Chalamet en la pel·lícula: Elle Fanning com a Sylvie Russo, Monica Barbaro com a Joan Baez, Edward Norton com a Pete Seeger, Boyd Holbrook com a Johnny Cash, Nick Offerman com a Alan Lomax i P.J. Byrne com a Harold Leventhal.

Compta amb la producció executiva de Dylan al costat de Brian Kavanaugh-Jones i Andrew Rona. Jeff Rosen, qui és el manager de Dylan des de fa molt de temps, també ha signat com a productor amb Mangold, Bob Bookman, Alan Gasmer i Peter Jaysen de Veritas Entertainment Group, Fred Berger de Automatik i Alex Heineman de The Picture Company, també produiran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada