Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 19 de març del 2024

'Wolf Man'.

Jason Blum ha compartit una fotografia del director Leigh Whannell en el primer dia de rodatge de l’adaptació de Wolf Man de Blumhouse.

Whannell es troba en la seva segona adaptació clàssica de Universal Monster, després d’haver modernitzat amb èxit L’Home Invisible el 2020 amb Elisabeth Moss.

Originalment, Wolf Man havia d’estar protagonitzat per Ryan Gosling i anava a estar dirigit per Derek Cianfrance (The Place Beyond the Pines), però van sortir del projecte, deixant a Whannell per a dirigir i el coprotagonista de Gosling a First Man, Christopher Abbott assumint el paper.

No es sap molt de la pel·lícula, però les primeres paraules de la versió de Cianfrance/Gosling deien que es tractava d’un presentador de notícies que s’infecta amb una maledicció licantropa. El seu to va ser comparat amb Nightcrawler i Network, el que honestament sona com una idea guanyadora per a una pel·lícula de homes llop.

El guió prové de Whannell, Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo. Jason Blum produeix, mentre que Ken Kao, Bea Sequeira, Mel Turner i Whannell són els productors executius al costat de Ryan Gosling. Julia Garner (Ozark) s’uneix a Abbott en la pel·lícula.

Wolf Man s’estrenarà el 25 d’octubre d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada