Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 6 de març del 2024

'How to Train Your Dragon'.

L’estrella de Fall of the House of Usher, Ruth Codd, s’ha unit al repartiment de la versió d’acció real de Universal, de l’estimada pel·lícula Com Ensinistrar el Teu Drac. Segons The Hollywood Reporter, l’actriu ha estat escollida com a Phlegma, un dona de la vila vikinga a la que Ashley Jensen va posar veu en el film animat.

Codd s’uneix al repartiment ja confirmat que inclou a Mason Thames (The Black Phone) i Nico Parker (The Last of Us). Thames interpretarà al personatge principal, Singlot, mentre que Parker interpretarà a Astrid Hofferson.

A més a més, Nick Frost també s’ha unit al repartiment com a Gobber the Blech, amb Gerard Butler interpretant a Estoic el Vast, personatge al que li va posar veu en les versions animades. La resta del repartiment inclou a Julian Dennison, Gabriel Howell, Bronwyn James i Harry Trevakdwyn.

La adaptació live-action de How to Train Your Dragon està escrit i dirigit per el cineasta de la trilogia animada original Dean DeBlois, qui també és conegut pel seu treball a Lilo & Stich de Disney. El projecte estarà supervisat per Lexi Barta per a Universal Pictures, amb DeBlois també com a productor.

Com Ensinistrar el Teu Drac està produït per Marc Platt Productions i distribuït per Universal Pictures. Dean DeBlois, escriptor i director dels tres films animats, també en serà el escriptor i director d’aquest remake.

La franquícia de Com Ensinistrar el Teu Drac es basa en la sèrie de llibres infantils del mateix nom de Cressida Cowell. La història original de Cowell es centrava en Singlot, un jove aspirant a inventor que vol enorgullir al seu pare viking convertint-se en un caçador de dracs. Les coses no surten segons lo planificat quan Singlot es troba inesperadament formant un vincle amb un drac Furia Nocturna.

Després del èxit de 2010, li van seguir dues seqüeles més que van rebre elogis de la crítica en diverses nominacions al Oscar, inclòs Millor Film d’Animació. Els films animats van comptar amb les veus de Jay Baruchel, Gerard Butler, America Ferrera, Craig Ferguson, Jonah Hill, Kristen Wiig, Cate Blanchett, Kit Harington, entre d’altres. La franquícia ha estat un èxit de taquilla, amb una recaptació total entre els tres films de $1.640.997.582.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada