Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 20 de març del 2024

'Popeye live-action'.


S’està preparant una nova pel·lícula de Popeye en acció real.

Segons Variety, Chernin Entertainment i King Features estan treballant en una nova pel·lícula d’acció real de Popeye the Sailor Man. També des de Variety ens informen que serà una “pel·lícula de gran pressupost”, tot i que no s’han revelat detalls de la trama ni informació del repartiment per ara.

Michael Caleo s’encarregarà d’escriure’n el guió. Caleo va treballar anteriorment a Sexy Beast, el drama criminal britànic que es va estrenar a Paramount+ aquest gener. També va coescriure el guió de The Family de 2013, protagonitzada per Robert De Niro i Michelle Pfeiffer, i va escriure un episodi de Els Soprano de HBO.

Creat per Elzie Crisler Segar, Popeye va aparèixer per primer cop en una tira còmica de 1929 anomenada Thimble Theatre. El còmic es va convertir en una sèrie de curts de dibuixos animats teatrals per a Paramount Pictures i des de llavors el personatge ha aparegut en còmics, videojocs, anuncis, entre d’altres.

Robert Altman va dirigir una pel·lícula de Popeye d’acció real l’any 1980. Produïda per Paramount Pictures i Walt Disney Productions, estava protagonitzada per Robin Williams com a Popeye, Shelley Duvall com a Olive Oyl, Paul L. Smith com a Bluto, Paul Dooley com a J. Wellington Wimpy, Richard Liberti com a George W. Geezil i Ray Walston com a Popdeck Pappy.

Si bé va rebre crítiques negatives en el moment de la seva estrena, la reputació de Popeye ha millorat gradualment al llarg dels anys i Paul Thomas Anderson és un destacat admirador de la pel·lícula. Va recaptar $49,8M en la taquilla mundial amb un pressupost de aproximadament $20M.

Sony Pictures Animation va anunciar que estava preparant una pel·lícula animada de Popeye l’any 2010, tot i això, el projecte mai va arribar a concretar-se i finalment va ser cancel·lat.

Encara no hi ha data d’estrena per al film de Popeye de Chernin Entertainment i King Features.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada