Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 14 de març del 2024

'Jurassic World 4'.


Segons les informacions, a Scarlett Johansson li han ofert el paper principal en la nova pel·lícula de Jurassic World de Garteh Edwards.

Segons The InSneider de Jeff Sneider, Johansson té l’oportunitat de protagonitzar la nova pel·lícula de Jurassic World, la qual s’estrenarà el 2025. Johansson no ha acceptat oficialment la oferta per ara; de totes maneres, segons Sneider, s’ha reunit amb Edwards i el productor Frank Marshall com a mínim una vegada.

Johansson és coneguda per interpretar a Natasha Romanoff/Black Widow en el Univers Cinematogràfic de Marvel. També ha protagonitzat altres pel·lícules com ara The Prestige de 2006, Under the Skin de 2013, Her de 2013, Lucy de 2014, Ghost in the Shell de 2017, Marriage Story de 2019 i Asteroid City de 2023, entre d’altres.

Aviat la veurem a Project Artemis, una pel·lícula dirigida per Greg Berlanti sobre la carrera espacial de la dècada de 1960 que també està protagonitzada per Channing Tatum i Ray Romano, al costat de Kristin Scott Thomas que ha dirigit North Star i ella també protagonitza. També donarà veu a Elita One, en la pròxima pel·lícula animada de Transformers One.

El passat mes de febrer, Universal va anunciar que s’estava preparant una nova pel·lícula de Jurassic World. Inicialment es va considerar a David Leitch (Deadpool 2) per a dirigir-la, tot i això, es va allunyar del projecte als pocs dies de ser anunciat degut a diferències creatives.

Edwards, conegut per dirigir Godzilla de 2014, Rogue One: A Star Wars Story de 2016 i The Creator de 2023, va ser escollit per a dirigir la pel·lícula unes setmanes després.

David Koepp, qui va escriure The Lost World: Jurassic Park de 1997, està escrivint el guió de la nova pel·lícula de Jurassic World. Els detalls del argument encara no es saben, tot i que diuen que llançarà una “nova era juràssica” que provablement no inclourà personatges que tornin.

S’espera que la nova pel·lícula de Jurassic World comenci a filmar-se a finals d’aquest any. Actualment, la seva data d’estrena està fixada per al 02 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada