Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 19 de març del 2024

'Next James Bond?'.


En el que respecte al pròxim James Bond, sembla que el nom és Taylor-Johnson, Aaron Taylor-Johnson. O com a mínim això és el que el tabloide britànic The Sun vol fer-nos creure. (des de Deadline)

El diari ha provocat especulacions virals de que l’estrella de Kick-Ass està a poc minuts de signar un contracte per a interpretar a un dels personatges més emblemàtics del cinema.

En una informació publicada a la seva portada, The Sun diu que a Taylor-Johnson se li ha “ofert formalment el treball” i “signarà el seu contracte en els pròxims dies”.

La productora de James Bond, EON Productions, s’ha negat a comentar sobre la informació, però això no és inusual per a la companyia dirigida per Barbara Broccoli i Michael G. Wilson.

Com va assenyalar sàviament una font de EON a Deadline, si passes els seus dies reaccionant a les informacions sobre qui substituirà a Daniel Craig com a 007, tindria temps per a poc més.

Aquesta persona ens va allunyar de la història de The Sun aquest matí, però ha negat rotundament la informació, que es troba en les principals tendències a X (anteriorment Twitter) als Estats Units i el Regne Unit.

El que podem dir amb certesa és que Taylor-Johnson ha fet poc per desvincular-se de les especulacions sobre Bond, tant recentment com la setmana passada.

“Em sembla encantador i meravellós que la gent em vegi en aquest paper. M’ho prenc com un gran afalac”, va dir a la revista de moda Numéro en una entrevista.

També sabem que Broccoli va afirmar fa tant sols unes setmanes que no hi havia res a informar. “No hi ha res que els pugui dir sobre la pròxima pel·lícula de James Bond”, li va dir a Baz Bamigboye el febrer. “No hi ha res. No està passant res encara”.

Tot i això, la creixent especulació sobre un nou Bond encaixa amb la línia de temps de Broccoli per a la pel·lícula. La productora li va dir a Baz el juny de 2022 que faltaven un parell d’anys per a la següent pel·lícula després de No Time to Die.

I va afegir: “No hi ha cap guió i no podrem idear-lo fins que decidim com abordarem la pròxima pel·lícula perquè, en realitat, és una reinvenció de Bond. Estem reinventant qui és ell i això du temps. Jo diria que falten com a mínim dos anys per al rodatge”.

Aquesta fita s’apropa ràpidament i per això els xiuxiueig es fan més forts.

Tant sols aquest mes, el periodista de The Sun, que ha informat que Taylor-Johnson serà Bond, ha escrit que Cillian Murphy estava “en la carrera” per a interpretar al espia britànic.

Altres actors que apareixen en el cicle d’especulacions de 007 inclouen a l’estrella de Happy Valley, James Norton i Damson Idris de Snowfall. Tom Hardy, Idiris Elba i Henry Cavill també han estat fortament vinculats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada