Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 20 de març del 2024

'High and Low'.

Jeffrey Wright ha estat escollit per a la nova versió de High and Low de Spkie Lee.

Segons Variety, Wright s’uneix a Denzel Washington en la nova pel·lícula de Lee, que es descriu com una “reinvenció” de High and Low de Akira Kurosawa, que es va estrenar l’any 1963.

Lee ha coescrit el guió amb Alan Fox. S’espera que la pel·lícula comenci a filmar-se a finals d’aquest mes.

Wright va obtenir recentment una nominació al Oscar per interpretar a Thelonious “Monk” Ellison a American Fiction de 2023, dirigida per Cord Jefferson. També és conegut per protagonitzar Broken Flowers de 2005, Casino Royale de 2006, Game Night de 2018, The French Dispatch de 2021 i The Batman de 2022, entre d’altres títols. També va interpretar a Beetee en la franquícia de Els Jocs de la Fam, a Bernard Lowe a Westworld de HBO i li ha posat veu a The Watcher a What if...? de Marvel Studios a Disney+.

Wright i Washington van protagonitzar junts The Manchurian Candidate de 2004, la nova versió dirigida per Jonathan Demme de la pel·lícula del mateix nom de 1962.

A més a més de Washington i Wright, la nova pel·lícula de High and Low està protagonitzada per Ilfenesh Hadera, qui va aparèixer anteriorment a la nova versió de Lee, Oldboy de 2013.

Todd Black i Jason Michael Berman produeixen la pel·lícula, mentre que Lee, Peter Guber, Matthew Lindner, Chris Brigham i Katia Washington són els productors executius. Jordan Moldo està coproduïnt.

“Toshiro Mifune interpreta a un ric industrial, el qual la seva família es converteix en l’objectiu d’un segrestador despietat en l’exemplar cinema negre de Akira Kurosawa”, diu la sinopsis de la pel·lícula de 1963. “Basada en la novel·la policíaca de Ed McBain, King’s Ransom, High and Low és a la vegada un fascinant thriller i un brillant comentari sobre la societat japonesa contemporània.

High and Low de Lee, encara no té data d’estrena, però serà estrenada als cinemes per A24 abans d’arribar a Apple TV+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada