Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 14 de març del 2024

'Rumors UCM'.


Ahir va ser una nit de rumors per al Univers Cinematogràfic de Marvel, amb diverses primícies diferents (algunes amb millors antecedents que altres), compartint actualitzacions sobre diversos projectes pròxims.

Començarem amb el generalment confiable Daniel Richtman, qui afirma que l’enfocament de “qualitat sobre quantitat” que ha adoptat Marvel Studios després del baix rendiment de Ant-Man and the Wasp: Quantumania i The Marvels ha portat a que la seqüela planificada de Eternals sigui arxivada per ara.

Es diu que el estudi s’està centrant en els “èxits garantits”, el que significa que el més provable és que no veiem una quarta pel·lícula de Ant-Man o una continuació de The Marvels.

Ara, amb Venom: The Last Dance i si bé la seqüela serà de fet l’última pel·lícula en solitari de Eddie Brock de Tom Hardy, Richtman ha escoltat que Feige està obert a tenir al Protector Letal en el UCM adequat per a un possible enfrontament amb l’home aranya de Tom Holland.

En quant al pròxim reinici de Blade, Can We Get Some Toast informa de que l’escriptor Michael Green (Logan) està reestructurant la pel·lícula i ja no serà una peça d’època.

S’espera que el rodatge tingui lloc al Regne Unit.

Mentre tant, My Time Shine Hello creu que l’estrella de Barbie i The Fall Guy, Ryan Gosling, ha acceptat oficialment un paper en el UCM.

Si és exacte, no estem segurs de quin personatge interpretarà, però encara s’especula que podria ser Nova o Doctor Doom.




El guió de The Fantastic Four ha estat comparat amb Little Women de Grace Randolph.

No ha donat més detalls, però suposem que es deu que ambdues pel·lícules segueixen a personatges en dos períodes de temps diferents.

Rumors recents han afirmat que l’ex Home d’Acer, Henry Cavill, s’ha unit al UCM en un paper no revelat i Giant Freakin’ Robot creu saber quin personatge interpretarà.

.

.

.

.

.

Possible Spoiler!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

Segons el lloc web, Cavill interpretarà a una variant de Logan del multivers a Deadpool i Wolverine. No hi ha més dades, però es diu que l’actor de Mission: Impossible-Fallout, durà “un abric llarg marró quan aparegui”.

Quanta existència hauríem de posar en això? El lloc definitivament ha tingut algunes primícies que han tingut èxit en el passat, però moltes han demostrat ser una ximpleria, pel que és difícil saber-ho.

Si Cavill ha signat amb Marvel Studios, ens resulta difícil de creure que fora tant sols per a un cameo, així que potser hi hagi plans per a portar al actor de retorn com un personatge diferent en el futur?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada