Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 12 de març del 2024

'Giancarlo Esposito/Professor X'.

L’estrella de Breaking Bad i The Mandalorian, Giancarlo Esposito, no és aliè a interpretar a dolents, però quan es tracta del Univers Cinematogràfic de Marvel, l’actor espera interpretar a un heroi amb el líder dels X-Men, el Porfessor X.

Marvel Studios reiniciarà la franquícia dels X-Men, després de l’estrena de Avengers: Secret Wars, amb l’expectativa de que un reinici suau faci que aquests personatges anomenin llar a la Terra-616.

Tant mateix, és massa aviat per a pensar en el càsting, però Esposito segueix essent una de les opcions preferides dels fans per al paper.

L’actor ha expressat interès en interpretar a Charles Xavier en diverses ocasions i en una entrevista amb Fade To Black, Esposito va revelar un element d’aquest personatge que no li agrada tant.

“Li vaig donar una ullada ràpida al meu cervell i immediatament vaig dir ‘hmm’, va revelar.

“[Seria] genial interpretar al Porfessor X en alguna altre encarnació que no sigui sols en cadira de rodes. Veritat? Perquè la idea física d’estar en una cadira de ordes tots els dies no m’atrau. Simplement no em veig tant vell i No m’agrada molt asseurem”.

“Però certament, potser puguem descobrir alguna cosa”, va continuar Esposito.

“El Professor X no sempre va estar en cadira de rodes, però això es part del desenvolupament del seu personatge. Així que ho penso una mica, però no ho penso tot perquè haurien de venir a mi”.

Si bé la cadira de rodes de Xavier és una part icònica de la interpretació del personatge, també d’alguna manera ja ho hem vist a la gran pantalla duran dècades.

Els còmics recents han ensenyat a Charles caminant de nou, pel que realment no hi cap raó per a què un reinici no pugui fer el mateix.

També se li va dir al actor que molts fans els hi agradaria veure a Denzel Washington interpretar a Magneto.

“Crec que seria genial”, va afirmar l’actor entusiasmat. “Crec que seria genial”.

El Professor X va ser creat per l’escriptor Stan Lee i l’artista Jack Kirby i és el fundador dels X-Men, un equip de mutants que lluiten per la coexistència pacifica entre mutants i humans.

Com a mutant amb poderoses habilitats telepàtiques, Xavier és una autoritat líder en la genètica i mutació.

Dirigeix l’escola de Xavier per a joves superdotats, on entrena a joves mutants per a controlar els seus poders.

En ocasions, el personatge ha pres el camí de ser un antagonista, el que ha dut als X-Men a seguir endavant sense ell.

Per exemple, hem vist a Cyclops donar un pas endavant i liderar l’equip en absència del Professor, una direcció que el UCM podria escollir també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada