Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 25 de març del 2024

'The Girl With the Dragon Tattoo'.

El reinici de Els Homes que No Estimaven les Dones (The Girl With the Dragon Tattoo) en forma de sèrie de televisió, ha rebut  una actualització emocionant després del anunci del any passat de que el projecte planejat es troba actualment en desenvolupament a Amazon MGM Studios. El reinici es va anunciar fa més de tres anys.

En una entrevista amb ScreenRant, la showrunner de la sèrie Veena Sud va expressar el seu entusiasme per porta a la petita pantalla les novel·les de suspens psicològic més venudes de Stieg Larsson.

“Tinc una sèrie de televisió clàssica per a Amazon, La Noia amb el Tatuatge del Drac, un altre dona empipada que busca atrapar als dolents i els monstres. Així que estic molt entusiasmada amb això, dur-ho a la televisió després de 15-20 anys”, va dir Sud.

Va continuar: “Ha estat com en la estratosfera i hi ha molt de què parlar avui que era rellevant llavors -quan Stieg Larsson va publicar per primer cop els llibres, la trilogia- sobre la ira femenina, sobre l’abús, sobre el sorgiment del racisme, Nacionalisme Blanc. Totes les coses, 20 anys després , aquí estem, és súper rellevant avui. Fins ara, el que sempre ha sigut el que m’encanta és perseguir dones atípiques, així que estic molt entusiasmada amb això”.

Si bé Sud no ha pogut revelar molt sobre el pròxim reinici de la popular franquícia, dona la benvinguda als fans i a una nova generació d’espectadores de la “ira femenina”, dient que la sèrie presentarà “una nova versió d’una dona que simplement es nega a segur les normes”.

Encara no s’ha revelat molt sobre el reinici de la sèrie, a part dels comentaris que Sud ha ofert, però anteriorment es va informar que la sèrie serà una història independent sobre Lisbeth Salander.

Millor coneguda com la “Trilogia del Mil·lenni”, Larsson va publicar per primer cop la primera entrega l’any 2005. Després, el llibre va generar dues seqüeles, incloses The Girl Who Played with Fire (La Noia que somiava un llumí i un bidó de Gasolina) i The Girl Who Kicked the Hornets’ Nest (La Reina al Palau dels corrents d’Aire). La sèrie de novel·les també han inspirat una gran quantitat de pel·lícules i sèries de televisió, com la pel·lícula de 2009 protagonitzada per Noomi Rapace, la nova versió en anglès de 2010 protagonitzada per Rooney Mara i la criticada The Girl in the Spider’s Web, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada