Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 22 de març del 2024

'Peaky Blinders Movie'.


Durant una entrevista recent amb BirminghamWorld, el creador de Peaky Blinders, Steven Knight, va confirmar oficialment el retorn del guanyador d’un Oscar Cillian Murphy com a Tommy Shelby en la molt esperada seqüela del aclamat drama criminal de la BBC. Començarà a filmar-se el mes de setembre.

Knight va anunciar per primer cop els seus plans de realitzar una pel·lícula de Peaky Blinders el 2021, just abans de que la sèrie acabes les seves sis temporades. L’escriptor nominat al Oscar també va revelar que s’espera que la producció del projecte comenci a finals d’aquest any.

“Definitivament tronarà per això”, va compartir Knight. “Ho filmarem al setembre, just al final del carrer Digbeth [Anglaterra]”.

Creat i escrit per l’escriptor Steven Knight, Peaky Blinders es va desenvolupar als carrers sense llei de Birmingham mentre seguia l’evolució del líder Tommy Shelby de senyor del crim de carrer a empresari legítim i membre del parlament. També va estar protagonitzada per Paul Anderson com a Arthur Shelby, Sophie Rundle com a Ada Thorne, Finn Cole com a Michael Gray, Tom Hardy com a Alfie, Anya Taylor-Joy com a Gina Gray, Brian Gleeson com a Jimmy McCavern, Neil Maskell com a Winston Chrichill, Sam Clafin com a Oswald Mosley, entre d’altres.

Per ara, no està clar si la resta del repartiment de la sèrie original també tornarà en la pròxima pel·lícula de Peaky Blinders. El passat mes de desembre, es va informar que Netflix està desenvolupant dos spin-off de Peaky Blinders, el primer dels quals tindrà lloc a mitjans del segle XX i l’altre es centrarà en els orígens de Polly Gray (Helen McCrory).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada