Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 28 de març del 2024

'War Machine'.

Alan Ritchson protagonitzarà la pel·lícula d’acció i ciència-ficció de Patrick Hughes, War Machine, de Netflix. Segons ens informen des de Deadline, Hughes també ha coescrit el guió al costat de James Beaufort (Machine).

Millor conegut per dirigir les dues pel·lícules de The Hitman’s Bodyguard i protagonitzades per Ryan Reynolds, Hughes s’ha embarcat en un altre projecte, aquest cop col·laborant amb l’estrella de Reacher. Prové de Lionsgate, War Machine, està produïda per Todd Lieberman, Alex Young, Rich Cook i Greg McLean.

“En les últimes 24 hores del procés de selecció més difícil del món, un equip de Guardaboscs del exèrcit (Army Rangers) es troba amb una amenaça més enllà de la seva imaginació”, diu la sinopsis de War Machine (a través de Deadline).

Tot i que ara és més conegut per interpretar a Jack Reacher a Reacher de Prime Video, l’actor va aparèixer per primer cop a American Idol com un dels 87 millors concursants de 2004 i va ser eliminat poc després. Després va aparèixer en papers recurrents a Smallville i altres papers petits abans de començar a desenvolupar un paper important el 2010 amb Blue Mountain State com a Thad Castle.

Des de llavors, la carrera de Ritchson s’ha disparat a noves altures amb papers televisius a Blood Drive, Titans i Reacher. L’actor també va protagonitzar diverses pel·lícules com The Hunger Games: Catching Fire, The Wedding Ringer, Teenage Mutant Ninja Turtles, Office Uprising, Above the Shadows, The Turkey Bowl i Fast X.

La producció de la tercera temporada de Reacher es reprendrà aviat i Ritchson reprendrà el seu paper. Actualment també està filmant Playdate, la pròxima comèdia d’acció protagonitzada per Kevin James. A més a més de War Machine, Ritchson protagonitzarà The Ministry of Ungentlemanly Warfare de Guy Ritchie al costat de Henry Cavill i interpretarà a Aimes un cop més a la onzena entrega de Fast and Furious, encara sense títol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada