Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 27 de març del 2024

'The Bad Guys 2'.


DreamWorks Animation i Universal Pictures han posat data d’estrena per a The Bad Guys 2, que s’estrenarà a l’agost de 2025.

Segons Deadline, The Bad Guys 2 s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 01 d’agost de 2025.

La pel·lícula, segons Deadline, “Segueix a un grup criminal d’animals malfactors que lluiten per trobar confiança i acceptació en les seves noves vides com a Bons Nois. Tot i això, un esquadró de delinqüents exclusivament femení els treu del seu retir i els obliga a realitzar “un últim treball”.

El repartiment de veus de la pel·lícula inclou a Sam Rockwell com a Mr. Wolf, Marc Maron com a Mr. Snake, Craig Robinson com a Mr. Shark, Anthony Ramos com a Mr. Piranya, Awkwafina com a Ms. Taràntula, Zazie Beetz com a Diana Foxington, Richard Ayoade com a Professor Marmalade, Alex Borstein com a Misty Luggins i Lilly Singh com a Tiffany Fluffit.

La pel·lícula està dirigida per Pierre Perifel, amb JP Sans com a codirector. Damon Ross produeix el film.

La primera pel·lícula de The Bad Guys, que es basa lliurement en una sèrie de llibres per a nens del mateix nom de Aaron Blabey, es va estrenar el març del 2022. Va rebre en gran mesura crítiques positives i va recaptar $250.387.888 a nivell mundial per un pressupost estimat d’entre $69M-$80M.

“Després de tota una vida de robatoris llegendaris, els notables criminals Sr. Llop, Sr. Serpent, Sr. Piranya, Sr. Tauró i Sra. Taràntula finalment són capturats”, diu la sinopsis de la primera pel·lícula. “Per evitar una sentència de presó, els animals malfactors han de dur a terme la seva estafa més desafiant fins la data: convertir-se en ciutadans model. Sota la tutela del seu mestre, el professor Marmalade, la dubtosa colla es proposa enganyar al món dient-los que s’estan tornant bons”.

A la pel·lícula el va seguir un especial per a televisió, The Bad Guys: A Very Bad Holiday, que es va estrenar a Netflix el passat mes de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada