Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 27 de març del 2024

'Deliver Me from Nowhere'.

El Os cerca convertir-se en The Boss. Segons Deadline, Jeremy Allen White està competint per a interpretar a Bruce Springsteen a Deliver Me from Nowhere, un llargmetratge narratiu sobre la realització del històric àlbum de 1982 del músic, Nebraska.

Des de Variety han confirmat més tard que Allen White està en converses per a interpretar a la icònica estrella del rock.


Abans de que Springsteen l la E Street Band es convertissin en superestrelles internacionals l’any 1984 amb Born in the U.S.A., la icona de Nova Jersey va treballar en temes per a Nebraska, el seu sisè àlbum d’estudi. Nebraska va assenyalar un costat diferent de Springsteen, ja que el artista va gravar l’àlbum simplificat en una gravadora de 4 pistes.

Scott Cooper (The Pale Blue Eye) busca escriure i dirigir Deliver Me from Nowhere. La pel·lícula és una adaptació del llibre de Warren Zanes de 2023 Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska.

Scott Stuber, ex president de pel·lícules de Netflix, s’associa amb Eric Robinson i Ellen Goldsmith-Vein del Gotham Group per a realitzar Deliver Me from Nowhere. Han començat les converses amb A24 per a realitzar el film. Springsteen i el seu manager, Jon Landau, estan “implicats activament” en el projecte.

White està filmant actualment The Bear Season 3 i 4. Deliver Me from Nowhere s’està preparant per a filmar-se aquesta tardor a Nova Jersey.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada