Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 13 de març del 2024

'The Batman: Part II'.


El justicier amb capa de Robert Pattinson no arribarà el pròxim any com estava planificat originalment, ja que Warner Bros. ha anunciat un endarreriment de la data d’estrena de The Batman: Part II. (via comingsoon.net)

La nova data d’estrena de The Batman: Part II serà el 02 d’octubre de 2026. Això és un endarreriment de quasi exactament un any, ja que l’anterior data original era el 03 d’octubre de 2025. Matt Reeves trona com a director.

Poc es sap sobre l’argument de The Batman: Part II, tot i que Robert Pattinson tronarà com el Cavaller Obscur. La primera pel·lícula va deixar entreveure el Joker i va deixar a Enigma amb vida a Arkham, pel que un o ambdós antagonistes icònics podrien aparèixer. El mes passat, el codirector executiu de DC Studios, James Gunn, va desacreditar un rumor sobre quins podrien ser els dolents de la seqüela, així com la possible presentació de Dick Grayson/Robin.

La primera pel·lícula, The Batman, està protagonitzada per Pattinson com a Bruce Wayne/Batman, Zoë Kravitz com a Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano com L’Enigma, Jeffery Wright com James Gordon, John Turturro com Carmine Falcone, Peter Sarsgaard com el Fiscal del Districte Gil Colson, Andy Serkis com a Alfred Pennyworth i Colin Ferrell com a Oswald Cobblepot/Pingüí.

“Dos anys aguaitant els carrers com a Batman, infonent por en els cors dels criminals, han dut a Bruce Wayne a les profunditats de les ombres de Gotham City. Amb tant sols uns pocs aliats de confiança (Alfred Pennyworth i el Tinent James Gordon), entre la xarxa corrupta de funcionaris i figures d’alt perfil de la ciutat, el justicier solitari s’ha establert com l’única encarnació de la venjança entre els seus conciutadans”, es pot llegir en la sinopsis de la primera pel·lícula.

“Quan un assassí apunta a l’elit de Gotham amb una sèrie de maquinacions sàdiques, un rastre de pistes críptiques envia al millor detectiu del món a una investigació del inframon, on es troba amb personatges com Selina Kyle/alies Catwoman, Oswald Cobblepot/alies el pingüí, Carmine Falcone i Edward Nashton/alies Enigma. A mesura que l’evidència comença a apropar-se a casa i l’escala dels plans del pertorbador es torna clara, Batman ha de forjar noves relacions, desemmascarar al culpable i fer justícia al abús de poder i la corrupció que han plegat durant molt de temps a Gotham City.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada