Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2024

'Fear Street: Prom Queen'.


El repartiment de Fear Street: Prom Queen ha estat revelat per a la pròxima entrega de la sèrie de pel·lícules de Fear Street de Netflix.

Des de Variety, ens informen de que el repartiment comptarà amb India Fowler, Suzanna Son, Fina Stazza, David Iacono, Ella Rubin i Chris Klein, amb Lili Taylor i Katherine Waterson. Estarà produïda executivament per Yvonne Bernard, Joan Waricha, Jane Stine i Caroline Pitofsky per a CherninEntertainment. Els productors de Fear Street: Prom Queen són Peter Chernin, Jenno Topping i Kori Adelson de Chernin Entertainment.

La sèrie Fear Street ha estat una sèrie de terror de llarga durada per als lectors joves i ha acumulat més de 150 entrades. El seu autor, R.L. Stine, també és responsable de la sèrie de llibres Goosebumps, que també ha estat adaptada diverses vegades, inclòs una sèrie de televisió per a Disney Plus a finals del any passat amb una segona temporada en camí.

“La temporada de graduació de Shadyside High està en marxa i la colla de It Girls de l’escola està ocupada amb les seves habituals campanyes de dolços i vicioses per la corona”, es pot llegir en el resum oficial. “Però quan inesperadament nominen a una valenta forastera i les altres noies comencen a desaparèixer misteriosament, la promoció del 88 de sobte es troba amb una increïble nit de graduació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada