Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 14 de març del 2024

'The Crow'.

S’ha publicat el primer tràiler del remake de The Crow.

Lionsgate ha publicat el primer tràiler de The Crow, la nova pel·lícula de superherois sobrenaturals protagonitzada per Bill Skarsgård com a Eric Draven.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

La nova versió de la pel·lícula de Brandon Lee de 1994 i el material original de James O’Barr mostra al rocker gòtic Eric draven (Skarsgard), al costat de la seva amant, Shelly (FKA Twigs), brutalment assassinats quan els dimonis del passat de Shelly (Danny Huston) els atrapen. Atrapat en un estat de llimbs entre els vius i els morts, Eric es proposa venjar les seves morts, caminant en la línia entre el món natural i el sobrenatural.

The Crow està dirigit per Rupert Sanders, qui anteriorment va dirigir Snow White and the Huntsman de 2012 i Ghost in the Shell de 2017. El guió està escrit per Zach Baylin i Will Schneider, mentre que Edward R. Pressman, Samuel Hadida, Victor Hadida, Molly Hassell i John Jencks en són els productors.

El remake serà la cinquena entrega de la franquícia de The Crow, que va començar l’any 1994 amb la pel·lícula protagonitzada per Brandon Lee i dirigida per Alex Proyas. La van seguir The Crow: City of Angels de 1996, The Crow: Salvation del 2000 i The Crow: Wicked Prayer de 2005, essent les dues últimes entregues directes a vídeo.

The Crow s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 07 de juny d’enguany de la mà de Lionsgate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada