Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 22 de març del 2024

'Eric'.

Netflix ha publicat el cartell oficial de Eric i les primeres fotografies del seu pròxim drama limitat, protagonitzat pel nominat al Oscar Benedict Cumberbatch, en la seva primera sèrie important amb guió en molt de temps després de liderar Patrick Melrose el 2018. La minisèrie començarà a transmetre’s el 30 de maig.




“Ambientada en la Nova York dels anys 80’s, el drama limitat segueix la cerca desesperada d’un pare quan el seu fill de nou anys desapareix un matí camí de l’escola”, es pot llegir en la sinopsis. “Vincent, un dels principals titellaires de Nova York i creador del popular programa de televisió infantil ‘Good Day Sunshine’, lluita per suportar la pèrdua del seu fill, Edgar i es trona cada cop més angoixant i volàtil. Ple de automenyspreu i culpa per la desaparició de Edgar, s’aferra als dibuixos del seu fill d’un titella monstre blau, Eric, convençut de que si pot aconseguir que Eric aparegui a la televisió, Edgar tornarà a casa. A mesura que el comportament progressivament destructiu de Vincent allunya a la seva família, als seus companys de feina i als detectius que intenten ajudar-lo, és Eric, un deliri de necessitat, qui es converteix en el seu únic aliat a la recerca de portar al seu fill a casa”.

Descrit com un thriller emocional, Eric és una minisèrie de sis episodis escrita i produïda per Abi Morgan a través de la seva companyia Little Chick, amb Lucy Forbes com a directora. També està protagonitzada per Gaby Hoffmann, Ivan Morris Howe, McKinley Belcher III, Roberta Colindrez, Jeff Hephner, Dan Fogler, Clarke Peters, Adepero Oduye, entre d’altres. A més amés de protagonitzar, Cumberbatch també n’és productor executiu al costat de Jane Featherstone, Lucy Dyke i Carolyn Strauss.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada