Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 14 de març del 2024

'The Terminal List: Dark Wolf'.

Poc després de que Prime Video concedís a The Terminal List: Dark Wolf una comanda de sèrie, el servei de streaming ha anunciat oficialment que la pròxima sèrie de suspens es troba ara en el seu primer dia de producció. La pròxima sèrie veurà el retorn de Chris Pratt i Taylor Kitsch com a James Reece i Ben Edwards de la sèrie original de 2022.

A X (anteriorment Twitter), Prime Video va compartir una imatge de Pratt i Kitsch en el set, així com una foto borrosa d’un home que es suposa que és Luke Hemsworth (Land of Bad) o Tom Hopper (The Umbrella Academy). El mes passat es va anunciar que Hemsworth s’unia a la sèrie preqüela com “el contractista egocèntric de la CIA” Jules Landry.

Per altre banda, la participació de Hopper a la sèrie es va anunciar a principis d’aquest any. L’actor interpretarà a Raife Hasting, un personatge descrit com “caçador, protector, guardià i Navy SEAL”.

A continuació podeu veure’n les imatges...

Co-creat i produït executivament per l’autor Jack Carr i el showrunner David DiGilio, The Terminal List: Dark Wolf, anunciat com “un thriller d’espionatge elevat”, té lloc cinc anys abans de la sèrie original, que durà als espectadors en el viatge de Ben des de “Navy SEAL a paramilitar de la CIA”, mentre explora “el costat més obscur de la guerra i el preu humà que comporta”.

La sèrie està basada en la novel·la homònima de Carr de 2018,  Kitsch i Pratt també en són productors executius. La primera temporada va estar protagonitzada per Constance Wu com a Katie Buranek, Riley Keough com a Lauren Reece, Arlo Mertz com a Lucy Reece i Jeanne Tripplehorn com a Lorraine Hartley, entre d’altres.

La primera temporada de The Terminal List, la podreu trobar a Prime Video.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada