Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 6 de març del 2024

'Final Destination: Bloodlines'.

La producció de la sisena entrega de Destí Final, que marcarà el 25 aniversari de la franquícia d terror, ja està en marxa. A més a més de l’anunci de la filmació, Warner Bros. Pictures i New Line Cinema (via BloodyDisgusting) han revelat que la pròxima pel·lícula es titularà Destí Final: Llinatge.

Zach Lipovsky i Adam B. Stein dirigiran la pròxima entrega a partir d’un guió escrit per Guy Busick i Lori Evans Taylor, amb Craig Perry com un dels productors al costat de Jon Watts, Sheila Hanahan Taylor i Dianne McGunigle.

Si bé encara no s’ha fixat data d’estrena per a Destí Final: Llinatge, Perry va suggerir a les xarxes socials que la pel·lícula podria arribar als cinemes en algun moment de 2025 per a commemorar el 25è aniversari de la franquícia. La primera entrega va estar protagonitzada per Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith i Tony Todd, va arribar als cinemes per primer cop l’any 2000.

“Després d’un llarg i dur camí a través de la pandèmia i les vagues, el primer dia finalment ha arribat a la seva fi. 2025 marcarà el 25è aniversari de l’estrena de la primera entrega de la franquícia. Honrar l’ocasió amb un altres estrena mundial als cinemes (a IMAX, ni més ni menys) és quelcom estrany i meravellós”, va escriure Perry.

La sisena pel·lícula de Destí Final, que es va anunciar prèviament l’any 2019, va quedar en suspens degut a la pandèmia. Perry també va dir que si bé el nou títol  és semblant a Pet Sematary: Bloodlines, és el títol que ha tingut durant tres anys i que tenen la intenció de conservar-lo.

Tot i que els detalls de l’argument encara no s’han revelat, s’espera que Bloodlines no s’allunyi massa de la formula habitual de la franquícia, en la que un grup d’amics intenta escapar de la seva imminent i aterridora mort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada