Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 19 de març del 2024

'Rebel Moon Part Two: The Scargiver'.

Netflix ha publicat el tràiler de Rebel Moon Part Two: The Scargiver, la pel·lícula de Zack Snyder que s’estrenarà a Netflix el pròxim 19 d’abril.

Rebel Moon Part Two: The Scargiver, continua la saga èpica de Kora i els guerrers supervivents mentre es preparen per a sacrificar-ho tot, lluitant al costat del valent poble de Veldt, per a defensar un poble que algun cop va ser pacífic, una nova pàtria per a aquells que han perdut la seva en la lluita contra el Món Mare”, diu la sinopsis oficial. “A la vigília de la seva batalla, els guerrers han d’enfrontar les veritats del seu propi passat i cadascú revela perquè lluiten. A mesura que tota la força del Regne cau sobre la creixent rebel·lió, es forgen vincles indestructibles, sorgeixen herois i es creen llegendes”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


La pel·lícula està protagonitzada per Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Sigurðsso, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E.Duffy, Sky Yang, Charlotte Maggi i Anthony Hopkins com la veu de Jimmy.

Snyder (L’Home d’Acer, Exèrcit dels Morts) torna per a dirigir Rebel Moon Part Two: The Scargiver. A més a més de coescriure el guió amb Kurt Johnstad i Shay Hatten, Snyder també n’és productor executiu al costat de Deborah Snyder, Eric Newman i Wesley Coller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada