Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2024

'SNL 195'.


Segons Deadline, Sony Pictures ha reclutat a cinc actors més per a unir-se al repartiment de SNL 1975, el pròxim drama biogràfic de Jason Reitman, que actualment es troba en producció a la ciutat de Nova York. 

A la pel·lícula original de Saturday Night Live podrem veure al guanyador del Oscar J.K.Simons, qui ha signat per a interpretar el paper del comediant Milton Berle. Billy Bryk (Hell of a Summer), Joe Chrest (Stranger Things), Taylor Gray (Star Wars: Rebels) i Mcabe Gregg (Teenage Badass) també han estat escollits. Chrest, Gray i Gregg interpretaran als cocreadors de Weekend Update, Herb Sargent, Al Franken i Tom Davis, respectivament.




SNL 1975 està dirigida per Jason Reitman a partir d’un guió que ha coescrit amb el director de Ghostbusters: Frozen Empire, Gil Kenan. Està essent produïda per Reitman, Kenan, Jason Blumenfeld, Erica Mills i Peter Rice.

La pel·lícula també està protagonitzada per Gabriel LaBelle com a Lorne Michaels, Rachel Sennott com a Rosie Shster, Cooper Hoffman com a Dick Ebersol, Ella Hunt com a Gilda Radner, Kim Matula com a Jane Curtin, Emily Fairn com a Laraine Newman, Dylan O’Brien com a Dan Aykroyd, Lamorne Morris com a Garrett Morris, Cory Michael Smith com a Chevy Chase, Matt Wood com a John Belushi, Nicholas Braun com a Jim Henson, Tommy Dewey com a Michael o’Donoghue, Nicholas Podany com a Billy Crystal, Andrew Barth Feldman com a Neil Levy, Kaia Gerber com a Jacqueline Carlin i Finn Wolfhard.

El primer episodi de Saturday Night Live es va transmetre el 11 d’octubre de 1975, quan un grup de joves comediants i escriptors, entre ells Dan Aykroyd, Chevy Chase, John Belushi, Gilda Radner, George Coe, Jane Curtin, Garrett Morris, Larraine Newman i Michael O’Donoghue van canviar la televisió per sempre. Reitman i Kenan estan realitzant una sèrie d’entrevistes amb tot el repartiment, els escriptors i l’equip viu que va estar present durant la primera nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada