Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2024

'Bad Boys: Ride or Die'.

S’ha publicat el primer tràiler de Bad Boys 4.

Sony pictures Entertainment ha compartit el primer tràiler de la quarta pel·lícula de la franquícia Bad Boys, Bad Boys: Ride or Die. La pel·lícula, que s’estrenarà als cinemes al mes de juny, veu a Will Smith i Martin Lawrence reprendre els seus repsetcius papers com els detectius de la policia de Miami, Mike Lowery i Marcus Burnett.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

“Aquest estiu, els Bad Boys preferits del món estan de retorn amb la seva barreja icònica de acció que et manté fixe al seient i la comèdia escandalosa, però aquest cop amb un gir: els millors de Miami ara estan fugint”, diu la sinopsis oficial.

Bad Boys: Ride or Die està dirigida de nou pel duo Adil El Arbi i Bilall Fallah, els quals ja van dirigir l’anterior entrega Bad Boys for Life i la pel·lícula cancel·lada de Batgirls de Warner Bros. El guió ha estat escrit per Chris Bremner, qui també va coescriure Bad Boys for Life.

Al costat de Smith i Lawrence, Bad Boys: Ride or Die està protagonitzada per Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith, Tiffany Haddish i Joe Pantoliano.

La pel·lícula està produïda per Smith, Jerry Bruckheimer, Chad Oman i Doug Belgrad. Lawrence, Barry Waldman, Mike Stenson, James Lassiter, Jon Mone i Bremner són els productors executius.

Estrenada l’any 1995, la primera pel·lícula de Bad Boys va estar dirigida per Michael Bay i també protagonitzada per Téa Leoni i Tchéky Karyo. La seqüela, Bad Boys 2, es va estrenar l’any 2003 i va estar novament dirigida per Bay, mentre que Bad Boys for Life va arribar l’any 2020. Bay va optar per no tronar a dirigir, però va tenir una breu aparició en el film.

Bad Boys: Ride or Die s’estrenarà als cinemes dels Estats units el 07 de juny d’enguany de la mà de Sony pictures Entertainment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada