Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 7 de març del 2024

'Sing Sing'.

A24 ha publicat el tràiler de Sing Sing, el seu pròxim drama protagonitzat per Colman Domingo (Rustin), qui actualment està nominat al Oscar com a Millor Actor en la 96ª edició.

El tràiler presenta a Colman Domingo com un reclús del Centre Correccional Sing Sing, qui s’uneix al grup de teatre de la presó, on troba un propòsit al actuar amb altres reclusos. La pel·lícula va tenir la seva estrena mundial en el Toronto International Film Festival de l’any passat. Actualment està previst que arribi als cinemes el juliol d’enguany.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

“En la pel·lícula, Divine G, empresonat a Sing Sing per un crim que no va cometre, troba el seu propòsit actuant en un grup de teatre amb altres homes empresonats”, es pot llegir en la sinopsis. “Quan un prudent foraster s’uneix al grup, els homes decideixen preparar la seva primera comèdia original, en aquesta commovedora història real de resiliència, humanitat i el poder transformador del art, protagonitzada per un repartiment inoblidable d’actors”.

Sing Sing està dirigit per Greg Kwedar a partir d’un guió que va coescriure amb Clint Bentley, basat en programa de rehabilitació en la vida real a través de les arts en la presó Sing Sing de Ossining, Nova York. Al costat de Domingo hi podem trobar a Clarence Maclin, Sean San José, Paul Raci, Dap Giraudy, Patrick Griffin, Jon Adrian Velázquez i Dino Johson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada