Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 18 de març del 2024

'Nova'.


Deixant de banda alguns rumors recents, no hem tingut una actualització oficial sobre els plans de Marvel Studios pel que fa a Nova, des de que els professionals van informar que s’estava treballant en un  projecte centrat en l’heroi de l’espai el 2022.

Ara tenim la confirmació de que una sèrie de Nova (?) està en un desenvolupament inicial.

“Ens encanta Nova. Estem en les primeres etapes del desenvolupament de Nova”, li va dir el Cap de streaming, animació i televisió de Marvel, Brad Winderbaum a ComicBook.com. “Tenim un nou sistema darrera de les escenes a Marvel Studios. Ara som més com un estudi tradicional. Estem desenvolupant més del que realment produirem. Hi ha plans per a desenvolupar Nova. A mi també m’encanta Nova. “També estimo a Rich Rider. Espero que arribi a la pantalla. El món sempre és un caos. Sempre hi ha coses. Tens que conjurar aquestes coses per a que succeeixin, però m’agradaria veure una sèrie de Nova algun dia”.

L’últim que vàrem saber és que el pla era que Richard Rider (a menys que decidissin decantar-se per Sam Alexander) fes el seu debut en el UCM a la gran pantalla, però segons el que diu Winderbaum aquí, sembla que el projecte Nova serà una sèrie de Disney+ o possiblement una presentació especial.

Els Nova Corps es van introduir a Guardians de la Galaxia, el que va dur a especular que Rider eventualment trobaria el seu camí cap a la franquícia de GOTG.

James Gunn va mostrar poc interès en el personatge, però la sèrie Nova, si això és realment el que resulta ser, provablement es derivarà de Thanos delmant a gran part del Cos en la preparació per a Avengers: Infinity War.

En quant a qui podria acabar interpretant al personatge, hi ha el rumor persistent de que Nova és un dels papers sobre els que Ryan Gosling va parlar amb Marvel Studios.

L’actor de Barbie realment no semblava molt entusiasmat amb la perspectiva d’interpretar a un superheroi o unir-se al UCM en entrevistes anteriors, tot i que si que va anomenar a Ghost Rider com un personatge en el que podria estar interessat (podria ser l’Esperit de Venjança, un altre possibilitat?) en un parell d’ocasions.

També semblava estar una mica més obert a la idea mentre feia rodes de premsa per al film dels Germans Russo, The Gray Man l’any passat.

“Crec que van sentir el meu Kenergy”, va dir sobre treballar amb els directors de Avengers: Infinity War.

“Ells han d’haver-ho sentit abans que jo”. Espero que puguin manifestar això en el UCM. Crec que seria genial”.

Es deia que l’escriptor de Moon Knight, Sabir Pirzada, estaria escrivint el guió, però existeix la possibilitat de que s’incorpori un nou equip creatiu quan el projecte entri en producció.

En una entrevista a part amb Agents of Fandom, Winderbaum va confirmar que tant Ironheart com Wonder Man encara estan de camí tot i els recents rumors de cancel·lació.

“Si absolutament. Estem editant ambdues sèries mentre parlem. Són espectaculars, increïbles i diferents...Podem explorar els racons del univers que són realment emocionants. Riri Williams és una d’elles i no puc esperar a que la gent conegui a Simon Williams”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada