Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 27 de març del 2024

'Fear Street: Promo Queen'.


Després de que ahir s’anunciés la primera onada de membres del repartiment de Fear Street: Promo Queen de Netflix, s’ha revelat que l’estrella de Barbie i Love & Monsters, Ariana Greenblatt, també s’ha unit al repartiment en l’última adaptació de R.L.Stine.

Greenblatt, qui aviat la podrem veure novament a la gran pantalla en l’adaptació de Borderlands de Eli Roth com a Tiny Tina, ha estat vista en el set de Toronto i One TakeNews ha confirmat que l’estrella és efectivament part del repartiment.

Greenblatt va fer el seu debut com actriu en la sèrie de Nickelodeon Liv and Maddie i després va aconseguir un paper com la jove Gamora a Avengers Infinity War. Els seus credencials d’èxit de taquilla no han fet més que créixer des de llavors amb papers en la pel·lícula de dinosaures 65 protagonitzat per Adam Driver i a Barbie de Greta Gerwig.

Ahir, Variety confirmava el repartiment i que incloïa a India Fowler, Suzzana Son, Fina Strazza, David Iacono, Ella Rubin, Chris Klein, Lili Taylor i Katherine Waterson.

La sèrie Fear Street ha estat una sèrie de terror de llarga durada per als lectors joves i ha acumulat més de 150 entrades. El seu autor, R.L. Stine, també és responsable de la sèrie de llibres Goosebumps, que també ha estat adaptada diverses vegades, inclòs una sèrie de televisió per a Disney Plus a finals del any passat amb una segona temporada en camí.

Netflix va estrenar prèviament una trilogia de pel·lícules de Fear Street el 2021, que comptava amb l’estrella de Stranger Things, Sadie Sink, entre el seu repartiment.

A Fear Street: Promo Queen: “La temporada de graduació de Shadyside High està en marxa i la colla de It Girls de l’escola està ocupada amb les seves habituals campanyes de dolços i vicioses per la corona”, es pot llegir en el resum oficial. “Però quan inesperadament nominen a una valenta forastera i les altres noies comencen a desaparèixer misteriosament, la promoció del 88 de sobte es troba amb una increïble nit de graduació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada