Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 28 de març del 2024

'New Chucky Movie'.


Mentre la sèrie de televisió de Chucky està a punt de continuar amb la seva tercera temporada, el creador Don Mancini confirma que el ninot assassí tornarà a la gran pantalla en una nova pel·lícula.

Parlant en el podcast de Scream Dreams amb Barbara Crampton, Mancini va afirmar que està en “les primeres etapes de treball en una nova pel·lícula de Chucky”. També va parlar amb DJ Suss One, on va explicar que funcionaria en conjunt amb la sèrie de televisió.

          

           

Amb la continuïtat des del joc de nens original; Mancini cerca mantenir-la amb la nova pel·lícula, un cas atípic en el espai de la franquícia de terror.

La versió de Don Mancini de Chucky no ha aparegut en una pel·lícula des de fa set anys, i l’entrada de DTV Cult of Chucky va deixar la franquícia com estava en el llimbs fins que la sèrie de televisió li va donar nova vida. Un remake deficient de Mancini i Brad Dourif de 2019 no va ser exactament tant ben rebuda i amb un ressorgiment de la rellevància de Chucky, provablement mai havia hagut un millor moment per enviar la seva amenaça pèl roja de retorn als cinemes.

La segona part de la tercera temporada de Chucky començarà el 10 d’abril a SyFu i USA Network, i veu a Chucky lluitant amb la seva pròpia mortalitat de l’única manera que sap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada