Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 14 de març del 2024

'Ready Player Two'.

L’icònic cineasta Steven Spielberg ha revelat si dirigirà Ready Player Two, després de dirigir la primera pel·lícula l’any 2018.

Parlant amb Showbiz411 en la gala posterior als Oscar de Universal Pictures, se li va preguntar a Spielberg si dirigiria l’adaptació cinematogràfica de la seqüela de la novel·la Ready Player Two de Ernest Cline. El visionari director va revelar que no dirigirà la seqüela, però si la produirà. Va assenyalar que Spielberg no té res en producció aquest 2024, el qual va dir: “Estem en la fase de descobriment, tractant de descobrir què segueix”.

L’adaptació cinematogràfica de Ready Player One es va estrenar originalment el 29 de març de 2018 i va estar dirigida per Spielberg i escrita per Zak Penn i Ernest Cline. La pel·lícula va ser un èxit de taquilla i va tenir bona recepció de la crítica després de la seva estrena.

“L’any 2045, el planeta està a la vora del caos i el col·lapse, però la gent troba la salvació a OASIS, un univers expansiu de realitat virtual creat per James Halliday”, diu la sinopsis del primer film. “Quan Halliday mor, promet la seva immensa fortuna a la primera persona que descobreixi un ou de pasqua digital amagat en algun lloc de OASIS. Quan el jove Wade Watts s’uneix al concurs, es converteix en un heroi improbable en una recerca del tresor que canvia la realitat a través d’un món fantàstic de misteri, descobriment i perill”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada