Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 28 de març del 2024

'Wolf Man'.

Segons Deadline, l’estrella de The Handmaid’s Tale i Why Women Kill, Sam Jaeger, ha estat escollit per a unir-se al repartiment de Wolf Man per a la pròxima nova versió del clàssic de terror de 1941 de Blumhouse  i Universal Pictures.

No hi ha detalls sobre el personatge que interpretarà Jaeger. S’uneix als membres del repartiment prèviament anunciats, la guanyadora d’un Emmy, Julia Garner (Ozark) i el nominat al Globus d’Or, Christopher Abbott (Girls, Catch-22) i aquest últim interpretarà al Home Llop protagonista, Larry Talbot. La producció de la pel·lícula de terror sobrenatural està actualment en marxa.

Wolf Man està dirigida per el director de The Invisible Man, Leigh Whannell, a partir d’un guió que ha coescrit amb Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo. Segons una informació, la nova versió es centrarà en una família atemorida per un depredador letal. Abans del càsting de Abbott, el nominat al Oscar Ryan Gosling va ser originalment designat per al paper protagonista. Tot i sortir del projecte, Gosling segueix com a productor al costat de Ken Kao, Bea Sequeira, Mel Turner i Whannell. Està produïda per Jason Blum.

Actualment, Wolf Man està programada per estrenar-se als cinemes el 25 d’octubre d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada