Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 13 de març del 2024

'Eddington'.

Emma Stone, Pedro Pascal, Austin Butler, Joaquin Phoenix, entre d’altres, protagonitzaran la nova pel·lícula de Ari Aster, Eddington.

Segons The Hollywood Reporter, Eddington de Aster començarà rodatge aquesta setmana. Phoenix, Pascal, Stone i Butler protagonitzaran la pel·lícula de A24 al costat de Luke Grimes (Yellowstone), Deirdre O’Connell (Eternal Sunshine of the Spotless Mind), Clifton Collins Jr. (Westworld) i Michael Ward (The Old Guard).

Aster ha escrit el guió de Eddington, que “es centra en un xerif d’un petit poble de Nou Mèxic amb elevades aspiracions”. Aster també produeix la pel·lícula al costat de Lars Knudsen.

Per ara no hi ha més detalls sobre l’argument. A24 està finançant i produint el film.

Aster ha treballat amb A24 en els seus tres films anteriors: Hereditary de 2018, Midsommar de 2019 i Beau Is Afraid de 2023, aquesta última protagonitzada per Joaquin Phoenix.

Stone ve de guanyar recentment un Oscar per interpretar a Bella Baxter a Poor Things de Yorgos Lanthimos, que ara la podem trobar a Hulu. També té previst protagonitzar la nova pel·lícula antològica de Lanthimos, Kinds of Kindness.

Mentre tant, Butler és millor conegut per interpretar el paper principal a Elvis de Baz Luhrmann, que es va estrenar el 2022. També interpreta a Feyd-Rautha Harkonnen a Dune: Part Two i aviat el podrem veure a The Bikeriders de Jeff Nichols, que arribarà als cinemes dels Estats Units el 21 de juny.

Pascal ha protagonitzat anteriorment sèries de televisió com The Mandalorian i The Last of Us. Després d’haver tingut un paper petit a Drive-Away Dolls de Ethan Coen, ara està preparat per interpretar a Reed Richards en el pròxim reinici de The Fantasic Four de Marvel Studios. A més a més, Pascal ha acabat recentment de rodar Gladiator 2 de Ridley Scott.

Eddington de Aster, encara no té data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada