Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 4 de març del 2024

'Superman'.

Un altre membre freqüent del repartiment secundari de Superman, Perry White, ha estat escollit per a la pròxima pel·lícula de DC Studios de James Gunn.

Borys Kit de The Hollywood Reporter ha revelat que Wendell Pierce interpretarà a Perry White, l’editor en cap del diari The Daily Planet, a Superman. El personatge ha aparegut en diversos mitjans diferents i històries de Superman, essent interpretat per últim cop en acció real per Laurence Fishburne.

Alguns dels papers pels que Pierce és més conegut inclouen al detectiu Bunk Moreland a The Wire, James Greer en la sèrie de Prime Video Jack Ryan, Robert Zane a Suits, Ben Thomas a Malcolm X de 1992 i Hosea Williams a Selma de 2014.

“Superman conte la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent a Smallville, Kansas. És l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que considera la bondat com quelcom passat de moda.

David Corenswet interpreta a l’Home d’Acer, mentre que Rachel Brosnahan ha estat escollida per a interpretar a Lois Lane. Altres incorporacions més recenst inclouen a Isabela Merced com a Hawkgirl, Edi Gathegi com a Mister Terrific, Nathan Fillion com a Guy Gardner, Anthony Carrigan com a Metamorpho, Gabriela de Faría com a The Engineer, Sara Sampaio com a Eve Teschmacher, Skyler Gisondo com a Jimmy Olsen i Nicholas Hoult com a Lex Luthor.

La pel·lícula s’estrenarà el 11 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada