Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 27 de març del 2024

'After the Hunt'.

S’ha revelat que Julia Roberts protagonitzarà el pròxim thriller de Amazon MGM Studios dirigit per Luca Guadagnino, After the Hunt.

Des de Deadline, ens informen de que Roberts protagonitzarà la pel·lícula, que ha estat escrita per Nora Garrett i estarà dirigida per Guadagnino. El mitjà assenyala que diversos agents han qualificat el guió com “un dels millors guions” que han aparegut després del finalitzar les vagues de la industria del entreteniment del any passat.

La pel·lícula es descriu com un “intens thriller dramàtic” que gira al voltant d’una professora universitària que ha de bregar amb un obscur secret seu després de que un dels seus companys rep una acusació d’un estudiant estrella.

After the Hunt estarà produïda per Brian Grazer i Allan Mandelbaum per a Imagine Entertainment i per Guadagnino a través de Frenesy. Comptarà amb la producció executiva de Karen Lunder i Garrett de Imagine Entertainment.

L’última pel·lícula de Guadagnino és Challengers, que compte amb un guió escrit per Justin Kuritzkes. La pel·lícula està protagonitzada per Zendaya com a Tashi Duncan, Mike Faist (West Side Story) com a Art Donaldson i Josh O’Connor (The Crow) com a Patrick Zweig. Té com a productor executiu a Bernard Bellew, amb Guadagnino i Amy Pascal com a productors. També comptarà amb la música de Trent Reznor i Atticus Ross. S’estrenarà als cinemes el 26 d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada