Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 19 de març del 2024

'The Acolyte'.

Després de que ahir es va publicar un cartell sagnant amb una espasa làser, avui Disney ha publicat el tràiler de The Acolyte, la pròxima sèrie de Disney+ i que s’estrenarà el 04 de juny. La sèrie de Star Wars està protagonitzada per Amandla Stenberg com una ex padawan que es reuneix amb el seu mestre Jedi per a “investigar una sèrie de crims, però descobreix que les forces a les que s’enfronta són més sinistres del que mai van anticipar”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i els cartells...

          

          



The Acolyte es descriu com un thriller de misteri que durà als espectadors a una galàxia d’obscurs secrets i poders emergents del cantó obscur que es desenvoluparà en els últims dies de l’era de la Alta República. A més a més de The Acolyte, Lucasfilm també està treballant en altres projectes de Star Wars, inclosos les sèries com Skeleton Crew, Andor Temporada 2 i Ahsoka Temporada 2.

Star Wars: The Acolyte està escrita i produïda executivament per Leslye Headland (Russian Doll), qui també actua com a showrunner. Al costat de Amandla Stenberg hi trobem Lee Jung-jae (Squid Game), Dafne Keen (His Dark Materials, Logan), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Dean-Charles Shapman (1917), Carrie-Anne Moss (The Matrix), Manny Jacinto (The Good Place), Jodie Turner-Smith (After Yang), Charlie Barnett (Russian Doll) i l’alumne de la trilogia seqüela de Star Wars, Joonas Suotama, com un nou personatge en forma d’un mestre Jedi Wookiee.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada