Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 20 de març del 2024

'The Neverending Story'.


La història Interminable (The Neverending Story) es reiniciarà com una nova sèrie de pel·lícules d’acció real.

Segons Variety, Michael Ende Productions i See-Saw Films han anunciat plans per adaptar The Neverending Story a una nova sèrie de pel·lícules d’acció real.

“La notícia posa fi a la carrera per una de les propietats més populars que encara no s’han aprofitat per al públic modern”, afirma l’article. “Variety escolta que el patrimoni de Ende ha despertat l’interès de tot el món durant els últims anys, inclosos estudis i serveis de streaming”.

La Història Interminable és una novel·la de fantasia del escriptor Michael Ende i que es va publicar l’any 1979. El llibre es va convertir anteriorment en una pel·lícula de fantasia l’any 1984 i dirigida per Wolfgang Petersen i protagonitzada per Barret Oliver, Noah Hathaway, Tami Stronach i Patricia Hayes.

“De camí a l’escola, Bastian entra a una llibreria per evitar als perdonavides. Bastian s’esfuma amb un llibre anomenat La Història Interminable i comença a llegir-lo en l’àtic de l’escola”, diu la sinopsis de la pel·lícula de 1984. “La novel·la tracte sobre Fantasia, una terra de fantasia amenaçada per “El No Res”, una obscuritat que destrueix tot el que toca. El regne necessita l’ajuda d’un nen humà per a sobreviure. Quan Bastian llegeix una descripció de si mateix en el llibre, comença a preguntar-se si Fantasia és real i el necessita per a sobreviure”.

Iain Canning i Emile Sherman produiran les noves pel·lícules de La Història Interminable per a See-Saw Films, mentre que Roman Hocke i Ralph Gassmann produiran per a Michael Ende Productions.

El nombre exacte de pel·lícules que es realitzaran dependrà del equip creatiu adjunt al projecte, informa Variety, ja que no s’ha anunciat cap director o escriptor en aquest moment.

“El viatge, en molts sentits, comença ara”, va dir Canning. “Hi ha hagut molta anticipació per part de les persones que estimen aquesta història sobre quins serien els pròxims passos. Ara necessitem parlar amb escriptors i directors i escoltar la seva passió per el material”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada