Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2024

'Pirates of the Caribbean'.


En una entrevista recent amb Brandon Davis (@BrandonDavisDB) per a Comicbook.com va tenir algunes reflexions sobre la sisena pel·lícula de la franquícia Pirates del Carib. Davant la pregunta de quina pel·lícula arribarà primer, la pròxima de Top Gun o la pròxima entrega de Pirates del Carib. “És difícil saber-ho. No ho saps, realment no ho saps”, va començar Bruckheimer.

“No saps com s’uneixen. Simplement no ho saps. Perquè Top Gun tens a un actor que és icònic i brillant. I quantes pel·lícules fa abans que Top Gun, no t’ho puc dir. Però reiniciarem Pirates del Carib, perquè sigui més fàcil construir perquè no has d’esperar a certs actors”.

L’última pel·lícula de Pirates del Carib es va estrenar als cinemes fa quasi set anys i Disney encara no ha decidit com els agradaria seguir endavant amb la franquícia.

Segons una informació, hi ha hagut moltes idees sobre el futur de la franquícia, inclosa una pel·lícula amb Margot Robbie en el paper principal que inclouria que Jacks Sparrow de Johnny Depp trones a la barreja.

Profunditzant una mica més en algunes especulacions, la sisena pel·lícula originalment anava a servir com una continuació de la cinquena entrega, Dead Men Tell No Tales (2017), fins que l’estrella de la franquícia Johnny Depp va ser retirat del projecte degut als seus problemes legals amb la seva ex esposa Amber Heard.

El 2020, es va anunciar la pel·lícula derivada de pirates protagonitzada per una dona amb Margot Robbie de protagonista.

Tot i això, l’actriu va revelar dos anys després que el projecte estava mort i va afirmar que, si bé era una idea “realment genial”, Disney no “volia fer-la”.

L’última actualització oficial de Pirates del Carib 6 es va produir el passat 2023, quan el showrunner de The Last of Us, Craig Mazin, va revelar a L.A. Times que Disney havia comprat el seu guió “fantàstic” i el de Ted Elliot, però que les disputes laborals de Hollywood de 2023 havien aturat qualsevol cap endavant de la pel·lícula.

Si bé Mazin és una nova incorporació a la franquícia, Elliot va coescriure les primeres quatre pel·lícules de Pirates del Carib amb el seu soci Terry Rossio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada