Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de març del 2024

'Final Destination: Bloodlines'.


La pròxima sisena entrega de la franquícia de Destí Final, titulada Final Destination: Bloodlines, ha trobat oficialment al seu repartiment d’estrelles joves.

Segons l’última entrada del butlletí Heat Vision de Borys Kit per a The Hollywood Reporter, Brec Bassinger (Stargirl), Teo Briones (Chucky) i Kaitlyn Santa Juana (Dear Evan Hansen-producció teatral) estan tots assignats per a protagonitzar el film, que es diu que ara està en producció a Vancouver.

Bassinger va saltar a la fama com a estrella a Bella and the Bulldogs de Nickelodeon. Briones és millor conegut pel seu paper a la sèrie de SyFy Chucky, on va interpretar a Junior Wheeler en la primera temporada. Santa Juana va protagonitzar la segona gira nacional nord-americana del exitós musical Dear Evan Hansen i també va aparèixer en episodis de The Flash i Grendel, també va protagonitzar el film The Friendship Game de 2022.

Si bé encara no hi ha data d’estrena, les últimes informacions suggereixen que la pel·lícula podria arribar als cinemes en algun moment de 2025, per a commemorar el 25è aniversari de la franquícia. La primera entrega, protagonitzada per Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith i Tony Todd, va arribar a les sales per primer cop l’any 2000.

“Després d’un llarg i dur camí a través de la pandèmia i les vagues, el primer dia finalment ha arribat a la seva fi. 2025 marcarà el 25è aniversari de l’estrena del primer film de la franquícia. Honrar l’ocasió amb un altre estrena mundial als cinemes ( a IMAX, ni més ni menys) és quelcom estrany i meravellós”, va escriure Perry.

La sisena entrega de Final Destination es va anunciar l’any 2019, va quedar en suspens degut a la pandèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada