Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 25 de març del 2024

'Zelda live action'.


Després de l’anunci d’una pel·lícula d’acció real de Zelda el passat mes de novembre, el director Wes Ball ha deixat clar que es pren molt seriosament el projecte. (via ComicBookMovie.com)

Segons el que va comentar Ball i que podeu llegir a continuació, els fans del videojoc no haurien d’anticipar una pel·lícula d’acció cursi.

Ball va dir: “Tinc una idea increïble. He estat pensant en ella durant molt de temps, en lo genial que seria una pel·lícula de Zelda...Vull acomplir els més grans desitjos de la gent. Se que és important, aquesta [Zelda] franquícia, a la gent i vull que sigui una pel·lícula seria. Una pel·lícula real que pugui donar-li a la gent una sortida. Això és el que vull intentar crear: ha de notar-se quelcom real. Quelcom seriós i genial, però alhora divertit i capritxós”.

Després del fracàs de la pel·lícula de Super Mario Bros. de 1993, protagonitzada per Bob Hoskins i John Leguizamo, Nintendo amb raó) va evitar Hollywood durant diverses dècades.

Però l’any 2023, Nintendo va estrenar un film animat de The Super Mario Bros. Movie, amb un pressupost de producció de $100M, va recaptar $1.361.975.030 a nivell mundial.

I després d’una gran recaptació, el desenvolupador de videojocs no tan sols cerca dominar el gènere de pel·lícules animades, ja que Zelda serà una adaptació d’acció real.

Anteriorment, Ball va indicar que la seva ambició per al projecte és crear una pel·lícula d’acció real de Studio Ghibli.

Al descriure prèviament la seva visió de la pel·lícula, el director de Maze Runner va declarar: “Aquesta increïble pel·lícula de fantasia i aventures que no és com El Senyor dels Anells, és quelcom únic. Sempre he dit, m’agradaria veure una pel·lícula d’acció real de Miyazaki. Aquesta meravella i fantasia que aporta coses, m’agradaria veure quelcom així”.

Nintendo i Sony estan coproduint la pel·lícula amb Derek Connolly escrivint el guió.

Tan mateix, el desembre, el director de El Regne del Planeta dels Simis, va advertir que la pel·lícula d’acció real de Zelda encara es troba en una etapa molt primerenca de desenvolupament i que no està segur de si serà el que filmi pròximament.

“Estem treballant en el guió i si serà el pròxim o no, és difícil dir-ho exactament. Però certament el pla és, després de que Apes acabi, descansar una mica per un moment i després submergir-se a [Zelda] i amb sort, donar-li als fans el que esperen i també convidar a gent nova. Crec que el desig de Nintendo és presentar-li a la gent aquest món que existeix des de fa 40 anys”.

La franquícia Zelda es centra principalment en Link, un jove hyliano elegit per el destí per a defensar la terra de Hyrule del malvat mag Ganon. Zelda, la princesa de Hyrule, és una jove monarca enginyosa i forta que empunya la Tri Força de la Saviesa, una de les tres grans relíquies sagrades.

El conflicte fonamental de la història és la batalla en curs entre Link i Ganon per la possessió de la Tri Força i altres relíquies sagrades. Ganon té la intenció de fer servir el seu poder per a controlar Hyrule, però Link sol treballar amb Zelda per a protegir la terra i la seva gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada