Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 28 de març del 2024

'Thunderbolts*'.


Aquesta passada nit, l’estrella de Thunderbolts, Florence Pugh, ha anunciat que les càmeres han començat a gravar oficialment la pel·lícula del equip de súper dolents (Bueno, antiherois) del UCM al compartir un vídeo des del set de rodatge en la seva pàgina d’Instagram.

El breu clip ha revelat el vestit actualitzat de Pugh, un primer cop d’ull a Yelena Belova apuntant a un dels monitors i mostrant el logo de la pel·lícula en l’espatller de la cadira i que ha canviat lleugerament.

Tant mateix, una cosa sembla haver captat l’atenció de la majoria de la gent, l’addició d’un asterisc al títol.

Marvel Studios després ha compartit el vídeo (suposem que Pugh no tindrà molts problemes, després d’això) i, efectivament, la pel·lícula ara es coneix oficialment com a Thunderbolts*.

No tenim ni idea del que significa, per més petit que sembli el canvi segur que és significatiu.

A continuació el vídeo i la transcripció del que diu: “Hola nois, com esteu? Se que vaig deixar de fer-ho per un temps, però això es deu en part a que em van dur ràpidament a Atlanta per a filmar una pel·lícula de la que se suposa que no en puc parlar”, va dir Pugh als seus seguidors en el vídeo. “Però puc mostrar-vos coses, furtivament, sempre i quan no ho expliquis a ningú...Puc mostrar-te un avanç del set. Estan gravant. Em quedaré callada ara”.

“Algú vindrà a atacar-me al rugby”, va fer broma l’estrella de Dune: Part Two, després de passar al director Jake Schreier.

Tot que és possible que s’afegeixin altres personatges, la llista de Thunderbolts actualment està composta per Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), U.S. Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), Yelena Blelova/Black Widow (Florence Pugh) i Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan).

La contesa Valentina Allegra de Fontaine (Julie Louis Dreyfus) formarà equip i hi ha el rumor que ella també pot ser parcialment la responsable de la creació de Sentry.

En quant a Sentry, Lewis Pullman es va unir recentment al repartiment com el personatge poderós i inestable, substituint al alumne de The Walking Dead, Steven Yeun, en el paper.

Harrison Ford substitueix al difunt William Hurt com a Thaddeus “Thunderbolt” Ross, qui podria acabar transformant-se en Red Hulk.

També hi ha el rumor de que apareixerà Melina Vostokoff (Rachel Weisz) de Black Widow i Bill Foster (Laurence Fishburne) de Ant-Man and the Wasp.

Thunderbolts* s’estrenarà als cinemes el 02 de maig de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada