Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 12 de març del 2024

'Now You See Me 3'.


Parlant amb Collider, el nominat al Oscar Jesse Eisenberg va oferir una nova actualització sobre el desenvolupament actual de la tant esperada pel·lícula Now You See Me 3 de Lionsgate.

L’estrella de La Xarxa Social (The Social Network), va confirmar que ja ha llegit el guió de Now You See Me 3 i que espera començar a filmar dintre “els pròxims sis mesos”. Eisenberg també va expressar el seu entusiasme per la tercera entrega de l’exitosa franquícia de robatoris, que creu que és quelcom estrany avui en dia per aquest tipus de gènere.

“Si, ho he fet [llegir el guió]. Esperem que succeeixi en els pròxims sis mesos. Crec que si, sembla que si. Si, és realment genial”, va dir Eisenberg. “També estic d’acord amb tu. Per a mi, el que més m’agrada d’això és que, després de llegir el guió, celebra la intel·ligència i no és violent però és emocionant i és molt estrany veure-ho perquè sona molt obvi i sembla que seria quelcom comú, però en realitat és força poc comú tenir una pel·lícula d’aquesta franquícia, aquesta pel·lícula al estil Hollywood que en realitat tracta sols sobre el treball en equip i intel·ligència, en lloc de sols violència”.

Now You See Me 3 veurà a Fleischer (Venom, Uncharted, Zombieland) dirigir el pròxim film a partir d’un guió escrit per Seth Grahame-Smith (Pride and Prejudice and Zombies). S’espera que a part de Eisenberg, Woody Harrelson i Morgan Freeman repeteixin els seus papers, com a J. Daniel Atlas, Maeritt McKinney i Thaddeus Bradley. Notablement absents en l’anunci inicial del repartiment, estan els veterans de la franquícia: Dave Franco, Lizzy Caplan i Mark Ruffalo, els quals van formar part de les dues primeres entregues.

El projecte també reuneix a Fleischer amb Eisenberg i Harrelson, després de treballar junts en les populars pel·lícules de Zombieland. Està produït per Bobby Cohen i Alex Kurtzman de Secret Hideout. Meredith Wieck i Chisom Ude estaran supervisant el per a Lionsgate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada