Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 27 de març del 2024

'Caught Stealing'.

Austin Butler (Dune: Part II) protagonitzarà la nova pel·lícula de suspens i crim de Darren Aronofsky, Caught Stealing.

Segons Deadline, Butler ha estat escollit per al nou thriller criminal de Sony Pictures Caught Stealing, que estarà dirigit per Aronofsky (The Whale).

La pel·lícula està basada en una novel·la de 2004 del mateix nom escrita per Charlie Huston. Huston ha escrit el guió de la pel·lícula, mentre que Protozoa de Aronofsky i Ari Handel, produirà el film.

“Estic entusiasmat d’associar-me amb els meus vells amics de Sony Pictures per a donar-li vida a la muntanya russa plena de adrenalina de Charlie. No veig l’hora de començar a treballar amb Austin i la meva família de cineastes de Nova York”, va dir Aronofsky.

Sandford Panitch, de Sony Pictures Motion Picture Group, va afegir: “Darren és un dels narradors audiovisuals més brillants del món i adaptar aquests meravellosos llibres de Charlie Huston per a que Austin els protagonitzi ha estat una oportunitat massa emocionant com per no ser part d’ella”.

La trama, segons Deadline, diu el següent: “segueix a Hank Thompson, un ex jugador de beisbol esgotat, que, sense saber-ho, es submergeix en una lluita salvatge per la supervivència en el inframón criminal del centre de la ciutat de Nova York dels anys 90’s”.

Butler ha interpretat a Feyd-Rautha Harkonnen a Dune: Part Two de Denis Villeneuve. Va estar nominat al Premi de l’Acadèmia al Millor Actor per la seva actuació a Elvis de 2022, mentre que també va tenir un paper més petit a Once Upon a Time in Hollywood de 2019. Pròximament el podrem veure a The Bikeriders de Jeff Nichols, que s’estrenarà el juny d’enguany, mentre que també apareixerà a Eddington de Ari Aster.

Aronofsky va fer el seu debut com a director de llargmetratges l’any 1998 amb Pi. Després va passar a dirigir Requiem for a Dream del 2000, The Fountain de 2006, The Wrestler de 2008, Black Swan de 2010, Noah de 2014, Mother de 2017 i la més recent, The Whale de 2022.

Encara no s’ha fixat cap data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada