Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 19 de març del 2024

'Teen Titans'.


Hi ha hagut rumors de que això podria estar en procés, però una pel·lícula d’acció en viu de els Joves Titans (Teen Titans) està oficialment en marxa a DC Studios.

Des de The Hollywood Reporter confirmen que la dramaturga convertida en guionista Ana Nogueira ha estat escollida per a escriure’n el guió, després d’impressionar als seus Caps d’estudi James Gunn i Peter Safran amb el seu treball de Supergirl: Woman of Tomorrow.

Nogueira va ser contractada discretament per a escriure una pel·lícula de Supergirl per a Warner Bros, quan el estudi estava desenvolupant un spin-off de The Flash protagonitzat per Sasha Calle.

La pel·lícula en solitari de el Velocista Escarlata, estava en postproducció en aquell moment, però el projecte va ser descartat quan Gunn i Safran es van fer càrrec de DC Studios i van abandonar la llista del DCEU planificada per Walter Hamada.

Molts de vosaltres coneixereu millor a Nogueira per protagonitzar The Vampire Diaries, The Michael J. Fox Show i The Blacklist. Tot i això, també és una escriptora en flor, va escriure l’obra de Brodaway Which Way to the Stage i va adaptar el conte de l’autora Alice Sola Kim, Mothers, Lock Up Your Daughters per a Warner Bros. Discovery.

Desafortunadament, l’intercanvi no ofereix cap clara intenció sobre els plans per a Teen Titans de DC Studios, perquè, mentre s’escriu això, la vostra suposició és tant bona com la nostre quan es tracte de quins herois formaran la llista del equip.

De totes maneres, clarament estem en els primers dies de la pel·lícula, pel que decisions com aquesta es provable que estiguin molt lluny.

Milly Alcock, qui recentment ha estat escollida com a Supergirl en el DCU, té 23 anys, pel que provablement no estigui entre els herois que es reuniran en aquest projecte (a diferència dels Titans, esperem que en realitat siguin adolescents).

Van debutar inicialment l’any 1964, l’equip té una història històrica en l’univers de DC.

La sèrie de 2003, Teen Titans, va reunir a personatges icònics com Robin (Dick Grayson), Starfire, Cyborg, Beast Boy i Raven sota la direcció del escriptor Marv Wolfman i l’artista George Pérez.

La sèrie es va centrar en el creixement personal i heroic dels seus membres mentre equilibraven les seves vides com a adolescents amb les seves responsabilitats com herois.

Les històries notables han inclòs batalles contra enemics com Deathstroke, Trigon i Brotherhood of Evil.

Donat que Damian Wayne serà presentat com un nen de 10 anys a The Brave and the Bold, és possible que ocupi el lloc de Dick en aquesta versió del equip.

En última instància, és massa aviat per a dir-ho i no veurem segurament aquesta pel·lícula com a mínim fins el 2026 o 2027 com molt aviat.

Actualment no hi ha cap director adjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada