Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 9 de març del 2024

'Monkey Man'.

Dev Patel, “estrella d’acció i director”, certament sona bé.

El nominat al Oscar de 33 anys, torna a la pantalla gran (i també marcarà el seu debut com a director) amb Monkey Man, un thriller d’acció produït per Jordan Peele. Patel interpreta a Kid, un jove anònim que se’n surt prou bé en un club de lluita clandestí on, vestit amb una mascarà de simi, els lluitadors el colpegen fins a convertir-lo en polpa pel diner en efectiu.

Inspirada en la llegenda de Hanuman, una deïtat hindú que encarna la força i el coratge, conte la història de la cerca de venjança de Kid contra els líders corruptes que van matar a la seva mare i continuen veient com a víctimes als pobres i els impotents. “A mesura que el seu trauma infantil es desborda”, diu la sinopsis, “les seves mans misteriosament plenes de cicatrius van desfermar una explosiva campanya de represàlia per venjar-se dels homes que li van manllevar tot”.

El tràiler ple d’acció que es va publicar a finals d’aquest gener, està ple de cops sagnants, explosions, persecucions de cotxes i inclús alguns riures mentre Kid (Patel) planifica una escapada intentant saltar per una finestra, una que resulta impenetrable quan cau al terra.

          

          


Patel, qui ha escrit la història amb Paul Angunawela i John Collee, també ha produït al costat de Peele, Jomon Thomas i els productors de la franquícia John Wick, Basil Iwanyk i Erica Lee, entre d’altres. Inicialment programada per a la seva estrena a Netflix, ara s’estrenarà als cinemes el 05 d’abril a través del acord cinematogràfic de Peele amb universal.

Sharlto Copley, Pitobash, Vipin Sharma, Sikandar Kher, Sobhita Dhulipala, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte i Makarand Deshpande completen el repartiment.

Patel, conegut per molts com Anwar a la sèrie de comèdia britànica Skins, abans del seu paper decisiu a la guanyadora Slumdog Millionaire, va aparèixer per últim cop a la gran pantalla en la pel·lícula de fantasia de 2021 de A24, The Green Knight. Altres crèdits recents inclouen el curt de Wes Anderson The Wonderful Story of Henry Sugar i la sèrie de televisió Modern Love.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada