Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 6 de març del 2024

'The Wild Robot'.

Amb Kung Fu Panda 4 arribant a les sales de cinema el pròxim 8 de març, DreamWorks Animation ha publicat un primer tràiler del seu nou film animat, The Wild Robot. Amb la veu de l’actriu guanyadora d’un Oscar, Lupita Nyong’o com a Roz, la pel·lícula està programada per estrenar-se el 20 de setembre.

Mentre DreamWorks Animation marca un altre gran any emocionant per als fans de l’animació, l’avanç destaca una història refrescant però aventurera d’un robot atrapat en mig del no res. Sense cap altre opció, el robot ha d’aprendre a adaptar-se a un entorn nou i desconegut ple d’animals.

Basada en l’exitosa novel·la homònima de Peter Brown, la sinopsis oficial de The Wild Robot diu: “L’aventura èpica segueix el viatge d’un robot, la unitat ROZZUM 7134, “Roz” per abreviar, que naufraga en una illa deshabitada i ha d’aprendre a adaptar-se al dur entorn, construeix gradualment relacions amb els animals de l’illa i es converteix en el pare adoptiu d’un pollet [d’oca] orfe”.

A continuació podeu veure’n l’avanç i el cartell oficial...

          

          


The Wild Robot està dirigit per l’aclamat cineasta d’animació Chris Sanders, millor conegut pels seus treballs en films icònics com Croods, Com Entrenar el Teu Drac i Lilo & Stitch. Descrit com “una història poderosa sobre el descobriment d’un mateix, un emocionant examen del pont entre la tecnologia i la naturalesa i una commovedora exploració del que significa estar viui connectat amb tots els essers vius”.

A més a més de Nyong’o, el repartiment de veus també inclou a Pedro Pascal (The Last of Us, The Fantastic Four) com a Fink, Catherine O’Hara (Schitt’s Creek) com a Pinktail, Bill Nighy (Love Actually) com a Longneck, Kit Connor (Heartstopper) com a Brightbill i Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once) com el robot Vontra, que interferirà amb la nova vida de Roz.

Completen el repartiment de veus Mark Hamill (The Boy and the Heron), Matt Berry (What We Do in the Shadows), and Ving Rhames (Pulp Fiction). La pel·lícula està produïda per Jeff Hermann (The Boss Baby 2: Family Business).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada