Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2024

'Separate Rooms'.

Josh O’Connor es troba actualment en converses per a protagonitzar el nou drama del director Luca Guadagnino, segons informació recent des de Variety.

La pel·lícula, titulada Habitacions Separades, és una adaptació de la novel·la del mateix nom del difunt escriptor italià Pier Vittorio Tondelli. El llibre segueix a un escriptor italià, Leo, que està de dol per la mort del seu xicot.

La novel·la també es centra en els viatges de Leo per diferents parts d’Europa i es divideix en tres parts diferents al llarg de la seva relació. Si bé el paper encara no està confirmat oficialment, des de Variety assenyalen que O’Connor ja ha estat estudiant italià per al projecte amb l’esperança d’interpretar a Leo.

Guadagnino va confirmar que la pel·lícula estava en procés en una entrevista amb la revista setmanal Venerdì de la Repubblica d’Itàlia el cap de setmana passat. El guió de la pel·lícula ha estat escrit per Francesca Manieri, qui també va treballar amb Guadagnino en la sèrie de televisió de HBO-Sky TV We Are Who We Are.

Actualment, no hi ha cap altre informació de cap rumor de càsting. O’Connor i Guadagnino no són aliens a treballar junts ja que Josh actualment protagonitzarà el pròxim drama romàntic de Guadagnino, Challengers. En aquesta pel·lícula protagonitza al costat de Zendaya i Mike Faist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada