Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 20 de març del 2024

'Mercy'.

Annabelle Wallis s’uneix al repartiment de Mercy, un thriller de ciència-ficció de Amazon MGM Studios protagonitzat per Chris Pratt i Rebecca Ferguson.

Segons s’informa des de Variety, la pel·lícula està dirigida per Timur Bekmambetov (Wanted), a partir d’un guió escrit per Marco van Belle. La pel·lícula es desenvoluparà en un futur proper i seguirà la trama d’una societat on “els delictes capitals han augmentat” i “segueix a un detectiu (Pratt) que és acusat d’un delicte violent i obligat a demostrar la seva innocència”.

Wallis és millor coneguda pel seu paper en la popular sèrie Peaky Blinders de la BBC/Netflix, on va interpretar a Grace Burgess. També ha protagonitzat la pel·lícula Malignant de 2021, així com Silent Night de 2021. Més recentment, ha protagonitzat la pel·lícula dramàtica independent The Silence of Mercy de 2024.

Bekmambetov també és conegut per dirigir Day Watch de 2016, Abraham Lincoln: Vampire Hunter de 2012, Ben-Hur de 2016, entre d’altres.

Pratt també ha treballat abans amb Amazon MGM Studios, ja que va protagonitzar The Tomorrow War, que es va estrenar a Prime Video el 2021 i també encapçala la sèrie de televisió The Terminal List en el servei de streaming.

Charles Roven, un dels productors guanyadors d’un Oscar per Oppenheimer, produirà el film amb el vicepresident sènior de Atlas Entertainment, Robert Amidon. Altres productors inclouen a Majd Nassif i Bekmambetov, els quals produiran sota el seu segell BEL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada